Betting på nätet

För ungefär 15 år sedan blev det möjligt att spela på sport på nätet och sedan dess har spelutbudet och och spelbolagen ökat lavinartat. Betting är otroligt populärt idag och du har säkert någon i din bekantskapskrets som spelar ibland. Fördelarna med att spela på nätet är många, bland annat har du ett långt större utbud än om du skulle spela hos statliga Svenska Spel, men du kan också spela dygnet runt och till bättre odds.

Anledningen till att du får bättre odds på nätet är att Svenska Spel är så pass reglerat att de inte kan konkurrera på samma nivå. En annan fördel med att spela på nätet är att det går att betta om precis allt, från melodifestivalen till pågående fotbollsmatcher. Live betting är ytterligare ett populärt sätt att spela som bara är tillgängligt på nätet.

Hitta en bra sida att spela på

Om du har bestämt dig för att börja spela på odds på nätet finns det några saker att tänka på när du väljer spelbolag. Som nybörjare på ämnet är det inte så lätt att veta var man ska börja, men självklart ska du testa! Betting är ett otroligt spännande sätt att spela och perfekt för den som är sportintresserad då du troligen ändå följer matcherna.

Jämför spelbolag

Det kan vara bra att jämföra några olika bettingsajter innan du bestämmer dig för var du ska spela och gör din insättning. Till exempel är det viktigt att spelutbudet är bra och täcker in de områden som du är intresserad av, och också att de matcher som just du vill spela på finns tillgängliga. Om du vill kunna spela live på pågående matcher är det viktigt att ditt spelbolag kan erbjuda även detta.

Användarvänlighet är viktigt

Något som kanske inte verkar så viktigt till en början men som du snabbt kommer att störa dig på om det inte funkar är sajtens utseende och användarvänlighet. Det ska vara enkelt att klicka sig runt på sajten och hitta det du behöver bland olika spel och bonuserbjudanden. Om det inte flyter på kommer du att tappa intresset och det kan förstöra hela spelupplevelsen.

Kolla upp bonusarna

Jämför alltid bonusar hos de olika bolagen och ta också hänsyn till omsättningskraven. Missa inte att läsa det finstilta så att det inte finns några undantag för hur bonusen aktiveras. Bonusen gör att du får mer för dina pengar, och något att hålla utkik efter är boostade odds där du kan tjäna en hel del extra på dina spel.

Tillgänglig support

En sista sak att tänka på är att kundtjänsten är tillgänglig. Detta är oftast inget man har i åtanke förrän det verkligen behövs, men det kan vara trevligt med en dygnet runt-öppen support om något oväntat skulle inträffa, så att problemet kan lösas snabbt och smidigt. En dygnet runt-öppen chatt är ännu bättre!

Live Betting på nätet

Vill du ha mer spänning när du bettar på matcher? Live betting är ett kul och otroligt spännande sätt att spela på där du kan lägga dina bets samtidigt som du tittat på matchen. Många bettingsajter har live betting som alternativ bland alla de andra spelen, några exempel är Bethard, Unibet, Betsson och Mr Green, men det finns många fler då nästan alla som kör med betting erbjuder live betting också!

Några sista tips innan du börjar spela är att jämföra oddsen, kolla upp bakgrundsfakta och dra dina egna slutsatser innan du spelar. Jämför också gärna bonusar, särskilt när det gäller välkomstbonusar kan du hitta riktiga guldlägen att boosta bankrullen med. Kom också ihåg att spela med hjärnan och inte med hjärtat, även när favoritlaget har en viktig match.